Op 31 oktober spookt het weer in het Joriskwartier! Het is HALLOWEEN , dus tijd om je als de GROOTSTE GRIEZEL te verkleden en dan een spannende TRICK OR TREAT tocht door de wijk te lopen! En haal eerst je griezellampion op bij de Pizzaplaats.

Tussen 18 – 21 uur kunnen alle griezelkinderen (eventueel met begeleiding van de ouders) de straten van het Joriskwartier onveilig maken en aanbellen op adressen waar de gele TRICK OR TREAT flyer hangt. Laat de bewoners flink schrikken en eis je traktatie op (of anders…). Helaas is het niet gelukt om nog op tijd een route uit te stippelen. Dus iedereen kan op eigen houtje de buurt verkennen (vergeet niet de ‘nieuwe aanbouw’ van de Tulpstraat en Pastoor Sickingstraat en de ‘zuidelijke straten’ zoals Dopheide en de Heezerweg).

Meedoen als griezeladres? Hang de gele TRICK OR TREAT flyer zichtbaar op in het raam of op de voordeur
(de onderstaande flyer is onlangs in het Joriskwartier verspreid) en zorg dat er een traktatie is voor de griezels aan de deur.
Natuurlijk mag het huis ook zo spannend mogelijk worden versierd!

hang deze flyer op
Hang deze flyer in het raam of op de deur

informatie

HALLOWEEN in het Joriskwartier 2019