Borrel

Ook dit jaar was er weer een gezellige nieuwjaarsborrel van en voor het Joriskwartier. Deze keer was die op 12 januari en werd gehouden in de Pizzaplaats. Vanaf 15.00 uur stapten de buurtbewoners binnen voor een drankje en een hapje, en om elkaar een gelukkig 2020 te wensen. Er waren opvallend veel jonge ouders met baby, veelal uit de ‘nieuwe’ straten in het Joriskwartier. Zo tegen 18.00 uur waren de meesten weer vertrokken richting huis, of bleven gezellig eten.

Bedankjes

Op de borrel werden de aftredende bestuursleden, Thor en Judith, en vaste vrijwilligster, Zjois, bedankt voor hun inzet voor de buurt.

Wandeling

Er was ook weer een wandeling door het prachtige Groen Gennep, waaraan 5 wandelaars meededen.

Uitnodiging nieuwjaarsborrel 2020

 

12 januari, Nieuwjaarsborrel en wandeling Joriskwartier