Halloween Griezeltocht 2020

Ondanks de coronapandemie wordt er dit jaar toch HALLOWEEN gevierd! Het Witte Dorp, de Witte Burgh heeft voor 31 oktober een corona-proof activiteit georganiseerd en ook het Joriskwartier kan daaraan meedoen.

LAATSTE NIEUWS (30-10-2020):

Coronaproof verscherping:
Dringend oproep aan Griezellocaties om geen snoep uit te delen dit jaar (zie onderaan email die naar aangemelde Griezellocaties is gestuurd), en hang desnoods een “dit jaar geen snoep” flyer op je deur.
Verzoek aan ouders om zelf voor snoep te zorgen – het liefst na de tocht – om plakkerige aanrakingen te voorkomen

Er zijn (op een groot aantal adressen) flyers uitgedeeld. Als je mee wilt doen als griezeladres, kan je die op 31 oktober voor het raam of op de deur kan hangen. Je kan je ook opgeven als griezeladres (voor het Joriskwartier op: opgeven-griezeltocht2020 ), dan wordt je huis opgenomen op de Griezelkaart (deze wordt regelmatig bijgewerkt). Kijk voor meer informatie op: www.hetwittedorp.nl/griezeltocht2020.

Dit jaar geen snoep – flyer: deze is hier te downloaden.

Digitale flyer: Ben je de flyer kwijt geraakt en wil je alsnog mee doen als Griezellocatie, dan kun je hem hier downloaden.

Geen flyer = geen snoep: blijft de regel. Twijfel je om niet mee te doen als Griezellocatie, maar vindt je het toch jammer, overweeg dan om alsnog je huis te decoreren, maar alleen de “Dit jaar geen snoep” flyer op te hangen.

De Outdoor van de Wilgenhof is afgezegd: Door omstandigheden heeft de Wilgenhof dit jaar helaas moeten afzeggen, de outdoor route rondom de Wilgenhof gaat daarom helaas niet door.

Richtlijnen van de RIVM voor Halloween: De RIVM heeft richtlijnen en tips gepubliceerd ten aanzien van feestdagen zoals Halloween. Lees deze hier.

NIEUW! Twee Griezeltijden, voor jonge en voor oudere kinderen

Tussen 18.00 en 19.00 uur kunnen de allerkleinsten de griezeladressen bekijken, en
tussen 19.00 en 20.00 uur zijn de grotere kinderen (vanaf 9 jaar) aan de beurt.

Zorg wel dat de coronaregels in acht worden genomen, dus:

  • Oproep: geen snoep uitdelen dit jaar! (Bedenk iets waardoor kinderen niet op de bel hoeven te drukken).
  • Oproep: geen snoep uitdelen dit jaar! (Bedenk een slimme ludieke manier om op 1,5 meter traktaties te ontvangen en uit te delen).
  • Vermijd groepjesvorming.
  • Als het ergens druk is, kom dan later even terug.
  • Oproep: geen snoep uitdelen dit jaar! (Deel alleen ingepakte traktaties uit, géén graaischaal met snoep).

 

Halloween 2020 Joriskwartier en Het Witte Dorp