Op zaterdag 23 september 2023 was het weer landelijke burendag. Een gelegenheid om met bekenden uit de straat, of juist met onbekende buurtgenoten, een gezellig feestje te vieren voor de deur.

Ook in het Joriskwartier is burendag 2023 weer gevierd. Niet één grootschalig feest voor de hele wijk, maar kleinschalig. Op verschillende plekken zijn er borrels of barbecues gehouden, waarbij ieder zijn/haar/hen eigen eten en drinken meenam en van elkaars lekkernijen proefde en vooral lol had! Precies zoals burendag bedoeld is.

Zoals ook in de afgelopen jaren werd in ieder geval in de Azaleastraat en de Heistraat en op het binnenhof aan de Tulpstraat wat georganiseerd.

Maar iedereen staat het vrij om in de eigen straat/straten een feestje te bouwen! Als daarvoor organisatiekosten (zoals huur van speelgoed, springkussen, BBQ etc.) moeten worden gemaakt, kunnen die eventueel worden gesponsord door de Stichting Joriskwartier (die ook deze website beheert). Stuur daarvoor (vooraf) een mailtje naar: penningmeester@joriskwartier.nl met daarin de straat/straten waar je wat wilt organiseren plus een schatting van de te maken kosten. Dat kan ook via de Contact pagina.

EEN GEZELLIGE BURENDAG!

23 september: Burendag in het Joriskwartier, vier het samen!