1135

Het bestuur, aangevuld met de vaste vrijwilligers, probeert regelmatig activiteiten te organiseren in de buurt.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met het bestuur op de contact pagina.

Vanwege de coronapandemie staan de activiteiten in 2021 op een laag pitje, zeker wat normaal binnen plaatsvindt. Wat er wel aankomt is de Opschoondag op 20 maart. Je kan jezelf, eventueel met je gezin, aanmelden op Aanmelden Opschoondag 2021.

Dit was de Agenda van activiteiten voor 2020, helaas zijn de meeste activiteiten niet doorgegaan:

Programma 2020 Joriskwartier

Doelstelling:

Het is van belang de mensen in de buurt nader tot elkaar te brengen. Dit willen wij bewerkstelligen door middel van het organiseren van activiteiten in de buurt. Ons streven is om elk jaar voor elke leeftijdsgroep iets te organiseren.
Om op de hoogte gehouden te worden van aanstaande activiteiten kan je jezelf aanmelden voor de e-mail Nieuwsbrief.

Voor het organiseren van deze activiteiten hebben we natuurlijk vrijwilligers nodig. Wanneer het jou ook leuk lijkt om activiteiten met ons te organiseren, neem dan contact op met een van de bestuursleden of via een e-mail via ‘Contact’.

Voor een overzicht van geplande en oude activiteiten, ga naar pagina Activiteiten.
____________________________________________________________________________________

 

Activiteiten commissie