1135

Het bestuur stimuleert de bewoners van het Joriskwartier om regelmatig activiteiten te organiseren in de buurt. Dat kunnen activiteiten zijn waar de hele buurt aan kan meedoen (zoals Halloween waar de kinderen door de hele wijk op griezeltocht gaan), maar ook kleinschalige straatborrels op de hoek of spelletjesmiddagen op een pleintje. Als je zelf zoiets wilt organiseren, en je verwacht daarvoor kosten te maken (bv voor huur, of drukkosten, géén voedsel of drankkosten!), dan kan dat eventueel gesponsord worden door de Stichting Joriskwartier. Wij krijgen daarvoor weer subsidie van de gemeente Eindhoven.

Neem daarvoor contact op met het bestuur, via een berichtje op de contact pagina. Vertel wanneer en waar in de buurt je wat wilt doen en wat voor kosten je verwacht.

Activiteiten van de tweede helft van 2023:

Dit waren de activiteiten die in 2022 zijn doorgegaan:

  • 24 september, Burendag (zowel in de Azaleastraat als in de Tulpstraat)
  • 31 oktober, Halloween (samen met Het Witte Dorp)

 

Doelstelling:

Het is van belang de mensen in de buurt nader tot elkaar te brengen. Dit willen wij bewerkstelligen door middel van het organiseren van activiteiten in de buurt. Ons streven is dat meerdere keren per jaar iets wordt georganiseerd, liefst zodat elke leeftijdsgroep er wat aan heeft.

Voor het organiseren van deze en eigen, spontane activiteiten hebben we natuurlijk enthousiaste vrijwilligers nodig. Wanneer het jou ook leuk lijkt om activiteiten te organiseren (eventueel samen met anderen), neem dan contact op met een van de bestuursleden of via een e-mail via ‘Contact’.

Voor een overzicht van geplande en oude activiteiten, ga naar pagina Activiteiten.
____________________________________________________________________________________

 

Activiteiten commissie